Qui som VOLTOR, Vols en Globus?

logo-fons-globusvoltor
VOLTOR neix d’un vell somni: “viure i compartir la sensació de volar”

1986 marca l’inici del nostre recorregut. Durant aquests anys hem acumulat experiències apassionants per riu, mar, terra i aire. Hem navegat per innombrables rius entre els quals hi trobem l’Amazones i els seus afluents, des del seu naixement fins al Nevado Mismi a Perú; explorat illes de l’Oceà Pacífic com les Galápagos; caminat pels Andes i els seus fabulosos pics; volat pels Pirineus, els Alps, els Andes i els deserts del Sàhara al Marroc i Mauritània, i Atacama a Chile.

Hem guiat els més diversos viatges a totes aquestes zones per a les millors organitzacions turístiques i científiques mundials, entre les quals hi destaca la National Geographic Society.

Disposem de la preparació i coneixements necessaris per a fer del teu vol en globus aerostàtic una experiència única i extraordinària.

Compartim la passió pel vol i la posem en pràctica al primer aparell volador de l’ésser humà, en la seva forma més lliure i tradicional: el vol en globus aerostàtic.
globus-voltor-qui-som
voltor-vols-en-globus-qui-som

Vine, descobreix la sensació del vol lliure i observa la natura des d’una altra perspectiva; entra al vent de la mà de VOLTOR, Vols en globus

vol en globus per ÀGER – vol en globus per l’ALT EMPORDÀ – vol en globus pel BAIX EMPORDÀ – vol en globus per l’ALT URGELL – vol en globus per CARDEDEU – vol en globus per la CERDANYA – vol en globus per IGUALADA – vol en globus per LLEIDA – vol en globus per MANRESA – vol en globus pel PALLARS JUSSÀ – vol en globus per VIC

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt