Globus Publicitaris

Una cara simpàtica per a la teva empresa i un suport eficaç per a la teva campanya publicitària: un GLOBUS CORPORATIU. Tot un ventall de possibilitats per a arribar i impactar el públic.
Una de les maneres més eficaces d’arribar a tot tipus de públic i mostrar una imatge FRESCA, DINÀMICA i SIMPÀTICA del teu PRODUCTE, ESDEVENIMENT, CIUTAT o bé EMPRESA.

La publicitat aèria es troba entre els mitjans més IMPACTANTS de comunicació i concretament la realitzada mitjançant GLOBUS AEROSTÀTICS, que són els elements que més SIMPATIA desperten i que són capaços d’ATRAURE l’atenció durant TOTA L’ESTONA que romanen suspesos a l’aire.
Les GRANS DIMENSIONS dels globus aerostàtics (20 metres d’alçada i 20 metres de diàmetre) asseguren que la seva campanya publicitària deixi a la MEMÒRIA del públic un RECORD INOBLIDABLE.

globus-voltor-publicitaris-marketing

" la millor ESTRATÈGIA de MARKETING per a la teva Empresa "

Els FESTIVALS AERIS i les COMPETICIONS nacionals i internacionals congreguen molt públic, així com a gran quantitat de PREMSA (televisió, premsa gràfica, etc.).
Els VOLS CAPTIUS, durant els quals els globus romanen lligats a terra i ascendeixen uns 50 metres del terra, són una de les opcions més utilitzades en campanyes publicitàries i permeten al públic apreciar la sensació de volar a un aparell de més de 200 anys d’HISTÒRIA i que ara resulta més MODERN que mai, així com per a mostrar el teu missatge de forma DIRECTA a esdeveniments de tot tipus (FIRES, FESTES, TURISME) inclús de nit, moment al qual els GLOBUS adquireixen una VISTOSITAT ÚNICA.

Proposem 2 opcions:

– Adquirir un globus sencer (vela personalitzada, cremador i cistell), inclús complementar-lo amb un cotxe i un remolc també amb la teva MARCA PERSONALITZADA.

-Adquirir i PERSONALITZAR només el velam (o vela) i llogar la resta del material a VOLTOR cada vegada que el vulguis utilitzar.
El preu de la vela oscil·la entre els 10,000 i els 35,000 €.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt