Vols en Globus
LINKS   ·   GALERIA  ·  MAPA
93 802 33 73 info@globusvoltor.com
català  ·  castellano  ·  english  ·  français    
vols en globus
vols en globus vols en globus
vols en globus

 

Benvinguts,

 

Voltor neix d’un vell somni: viure i compartir la sensació de volar.
1986 marca l’inici del nostre recorregut. Durant aquests anys hem acumulat experiències apassionants per riu, mar, terra i aire. Hem navegat per innombrables rius entre els quals hi trobem l’Amazones i els seus afluents, des del seu naixement fins al Nevado Mismi a Perú; explorat illes de l’Oceà Pacífic com les Galàpagos; caminat pels Andes i els seus fabulosos pics; volat pels Pirineus, els Alps, els Andes i el desert del Sàhara al Marroc i Mauritània.

 
Vols en Globus   Vols en Globus
   
Vols en Globus Vols en Globus
VINE A VOLAR AMB NOSALTRES!

Hem guiat els més diversos viatges a totes aquestes zones per a les millors organitzacions turístiques i científiques mundials, entre les quals hi destaca la National Geographic Society.

Disposem de la preparació i coneixements necessaris per a fer del teu vol en globus aerostàtic, una experiència que voldràs viure una i una altra vegada.
Compartim la passió pel vol i la posem en pràctica al primer aparell volador de l’ésser humà, en la seva forma més lliure i tradicional: el vol en globus aerostàtic.

Vine, descobreix la sensació del vol lliure i observa la natura des d’una altra perspectiva; entra al vent. Vola amb VOLTOR.

 
 
93 802 33 73 · info@globusvoltor.com